Passion for mad og vin

Vi elsker at indrette os – det er ikke bare grill det hele

På Grilltips.dk elsker min mand og Jeg at indrette vores hjem smukt, det er ikke bare grill det hele. Vi elsker begge at snuse rundt i butikker, og specielt i ét bestemt møbelhus er vi blevet inspirerede. Derfor har vi sammen med Jacobsen Møbler lavet en lille guide til indretning af dit hjem.

Boligindretning
Husk dig selv når du indretter bolig……..


1. HUSK DIG SELV
Det vigtigste for at skabe et personligt og behageligt hjem er, at du er glad. Du skal omgive dig med ting, som du kan lide. Du skal ikke lade sig presse af, hvilken lampe der er den nyeste eller dyreste eller hvilken sofa dine venner kan lide. I stedet skal du stole på din mavefornemmelse, det er jo sidste ende dig, der kommer til at kigge på lampen og sidde i sofaen. Designermøbler er naturligvis fantastiske, men det behøver ikke at være det dyreste møbel der gør dig mest glad.

moodboard

2. LAV ET MOODBOARD
Det kan være en god idé at samle billeder af andre hjem (fra magasiner, Pinterest, Instagram osv.), som du kan lide. Når du har f.eks. 10 billeder, kan du prøve at finde frem til, hvad det helt specifikt er, du kan lide ved hjemmene. Er det mange planter, farver, accessories, rene linjer, meget pynt eller noget helt sjette, du falder for på billederne? På den måde ved du, hvad du skal gå efter i indretningen af dit hjem.

3. TILFØJ UNIKKE ELEMENTER
Du kan gøre dit hjem endnu mere personligt ved at tilføje elementer, som ingen andre har. Det kan være familiebilleder, et fedt billede fra en god ferie, forskellige hjemmelavede kreationer eller tegninger lavet af dine børn, dig selv eller en god ven. Det er ting, som fortæller en historie om dig og din familie. Det bringer gode minder hos dig, inviterer til gode snakke med gæsterne og får gæsterne til at føle sig hjemme, når de er på besøg.

4. GLEM IKKE DE SMÅ TING
Sidst men ikke mindst skal du huske hyggen, som jo ofte ligger i de små ting. Grønne planter, en fin buket blomster, bløde puder og varme plaider, stearinlys og lamper med dæmpet belysning.

Leave a reply