Passion for mad og vin

Nu gider jeg ikke at slå græs mere…..

Jeg kan måske lyde doven, men det er ikke dér at skoen trykker. Sidste sommer fik jeg knust min skulder i en ulykke, og siden har hårdt fysisk arbejde været et problem. Da jeg gerne vil fortsætte med at grille og skrive opskrifter til Grilltips.dk, har jeg måtte prioriterer nogle opgaver anderledes. Efter jeg fik købt en robotplæneklipper, har jeg fortrudt at jeg ikke gjorde dette for MANGE år siden. Det er nu engang nemmere at plænen ALTID er pænt slået, så jeg kan bruge tiden i køkkenet og sammen med familie og venner i stedet. Man kan sige at jeg har købt mig lidt ekstra livskvalitet, og dét kan jeg varmt anbefale.

Min plæne er svær at slå…
Min have er rimelig stor, har masser af kringelkroge og en stor trampolin. Jeg må tilstå at jeg aldrig har været fan af at slå græs, og det har bare været en sur pligt, uge efter uge. MIn græsslåmaskine, købt på tilbud i Silvan, gik hurtigt i stykker så “selv-kør” funktionen ikke virkede længere, og jeg har siden måtte skubbe den store tunge maskine rundt i haven, dét er slut nu…..

Spar på kræfterne, robotplæneklipper
Specielt under trampolinen, var det svært at komme til

 

Læs mere om mit nye indkøb her >>

Leave a reply