Passion for mad og vin

Grilltips Porkdog med barbecueløg og syltede agurker

Dette er en helt ny måde at bruge en flæskesteg på. Stegen deles i to og tilberede på hver sin måde. Først skæres sværen af, trimmes og forberede til at blive til hjemmelavede flæskesvær. Herefter trimmes resten af stegen, den skæres ud, krydres med masser af rub, og tilberedes på grillen, ved low & slow, til kødet er mørt og klar til servering. Flæskesværen kan du lave på flere forskellige måder, men den nemmeste er med en grillkurv, som sættes på dit rotisseri. Såden en kurv med tilhørende rotisseri har jeg købt hos backyardliving.dk hvor jeg også har købt min nye grill, nemlig en Napoloen LEX 485, som jeg er blevet helt vild med.

Grilltips, kulgrill og gasgrill
Grilltips.dk Porkdog med hjemmelavede flæskesvær

Du kan også tilberede flæskesværen som ét helt stykke, som grilles og skæres ud bagefter, men jeg vil abefale at du anskaffer en grillkurv og et rotisseri.

Tilberede lækre bløde løg, krydret med barbecuesauce, og skær syltede agurker i tynde skiver. Til sidste severer du kødet i brødet med bløde løg, agurker og lidt barbecuesauce eller ketchup og en iskold om. Velbekomme

Her kan du se flæskesværene rotere i grillkurven

Se hel opskriften på Grilltips Porkdogs her: https://www.grilltips.dk/grilltips-porkdog-med-barbecueloeg-og-chili/ 

På billedet se du en porkdog serveret på en tallerken fra bentbrandt.dk

Leave a reply