Passion for mad og vin

Frankfurterspyd – Den perfekte måde at tilberede pølser i grill

Ofte oplever vi at pølserne sprækker på grillen, og det er der faktisk en god forklaring på. Den ene forklaring er at pølserne indeholder for meget vand og fedt, der udvider sig i varmen og får pølsen til at springe. Den anden forklaring er at pølser altid skal grilles på en åben grill, hvis låget lukkes bliver pølserne ganske enkelt for varme, udvider sig for hurtigt og sprækker.

Køb en god kvalitet
Du kan sagtens undgå at pølser sprækker på grillen, ved at købe dyre pølser med højt kødindhold (mindre fedt) hos slagteren, men det er bare ikke altid at der er tid og råd til det. Så er løsningen simpel, lav frankfurterspyd, du vil blive overrasket over hvor gode de er. Tag en håndfuld frankfurtere og skær dem i skæve stykker, så der er masser af snitflade at grille på. Stik et halvt rødløg på et spyd. Sæt skiftevis et stykke frankfurter og et lille stykke bacon på et spyd og slut af med endnu et halvt rødløg. Pensl til sidst spydene med din favorit barbecuesauce eller ketchup. Grill spydene over direkte varme i 3-5 minutter på alle fire sider (ca. 12-15 minutter ialt) og du har den lækreste, sprøde pølsestykker med sprød bacon. Se hele opskriften på frankfurter spyd i grill på bloggen.

Grillspyd
Lav de lækreste spyd med frankfurter og bacon

 

Kartoffelsalat og grillede majs
Til sådan et lækkert frankfurterspyd serverer du en lækker hjemmelavet kartoffelsalat og en stykket grillet majskolbe med ahornsirup glace eller majskolde pakket i bacon. Se alle opskrifterne på dette lækre tilbehør på bloggen grilltips.dk

Leave a reply